Logo dagelijksecontrole.nl

Dagelijksecontrole.nl

Facebook Instragram Linkedin pagina

Aanmelden demonstratie inlog

Wil u liever zelf rond kijken in de online tool? Klik op de button “Aanmelden Demo”. Dan zal er een inlog naar u worden verstuurd waarmee u zelf kunt inloggen in de online tool. Er zal een inlog worden verstuurd voor de back office en voor de web based app (chauffeur inlog).

Daarbij logt u in op een demo omgeving waarbij al machines zijn aangemaakt en waarbij er al rapportages gemaakt kunnen worden gebaseerd op de reeds beschikbare data.

U kunt verder zelf alle mogelijkheden ervaren van de online tool. Vragen over de online tool? Neem gerust contact met ons op via info@dagelijksecontrole.nl

Home » Interactieve demonstratie

Interactieve demonstratie


Interactieve demonstratie van de dagelijkse controle.

 
Door middel van dit formulier kunt u een 1-op-1 interactieve demonstratie van de online tool dagelijkse controle aanvragen. We zullen u dan uitnodigingen om middels een webinar kennis te laten maken met de mogelijkheden. Liever zelf rond kijken? Klik op de knop “Aanmelden Demo”.
Bedrijfsnaam: (*)
Voornaam contactpersoon: (*)
Achternaam contactpersoon: (*)
E-mail adres: (*)
 
(*) Verplichte velden.

Demonstratie versie van een Dagelijkse Controle

Om u een inkijk te geven in de web-based app van Dagelijksecontrole.nl hebben wij een demonstratie versie voor u ontwikkeld. Door te klikken op onderstaande buttons kunt u ervaren hoe het is om een controle uit te voeren met de online tool. De intuïtieve bediening en vragen zijn identiek aan de web-based app. Enige verschil is dat de web-based app is geoptimaliseerd voor smart phone of tablet.

Bent u naar aanleiding van de demonstratie versie geïnteresseerd geraakt neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie via info@dagelijksecontrole.nl.

M.I.T.


HoogwerkerOf kijk op Youtube naar onze video's

M.I.T.