Dagelijkse Controle
Dagelijksecontrole.nl
Facebook Instragram Linkedin pagina
Untitled

Over ons

Uit de RI&E komt altijd naar voren dat het werken met mobiele arbeidsmiddelen met eigen aandrijving extra aandacht vereist met betrekking tot veilig werken. Het uitvoeren van de dagelijkse controle levert daar een zeer grote bijdrage aan.

Vanuit onze ervaringen uit de praktijk als opleider voor bedieners van mobiele arbeidsmiddelen blijkt dat veel bedrijven niet of nauwelijks controles uitvoeren omdat de traditionele manier met pen en papier een zeer omslachtig proces is. Om de drempel te verlagen om standaard de dagelijkse controle uit te voeren voor aanvang van de werkzaamheden is dagelijksecontrole.nl opgericht. Het uitvoeren van de dagelijkse controle verminderd de down time van machines, verhoogt de veiligheid en levert dus automatisch kosten besparingen op. Los nog van het feit dat het vanuit de arbo ook een vereiste is.

Dagelijksecontrole.nl voorziet op een uiterst efficiënte wijze aan deze eis. Met een web-based app voor de dagelijkse controle en daarnaast een uitgebreide back office voor de borging van de dagelijkse controle. Geen multomappen meer vol papieren maar alles online op één plaats beschikbaar en inzichtelijk. De web based app is zeer eenvoudig te bedienen op een mobiele telefoon of tablet en maakt het hiermee zeer eenvoudig om de dagelijkse controle uit te voeren bij de machine.


Het team van dagelijksecontrole.nl.

Afbeelding Heftruck Afbeelding hoogwerker Afbeelding verreiker