Dagelijkse Controle
Dagelijksecontrole.nl
Facebook Instragram Linkedin pagina
Untitled

Web-based app

Functionaliteiten web based app.

De web based app is geschikt voor zowel smart phones al tablet.

Er is een gepersonaliseerde inlog met tevens een unieke code als extra controle op de inlog.

Nadat er is ingelogd kan er een keuze worden gemaakt voor welke categorie er een dagelijkse controle gaat worden gemaakt:

Daarna dient er een keuze te worden gemaakt voor het type aandrijving:

Deze keuze is nodig omdat er bij de verschillende type aandrijvingen verschillende vragenlijsten zijn. Als deze keuze ook gemaakt is verschijnt er een lijst de mogelijkheid om de desbetreffende machine te kiezen.

De allereerste vraag is: Keuringssticker aanwezig en nog geldig? Als deze vraag met nee wordt beantwoord zal de controle worden afgebroken en er een melding worden gedaan naar de verantwoordelijke persoon omdat er dan niet gewerkt mag worden met de machine. Eerst dient er actie te worden ondernomen zodat de machine met een geldige keuring weer in gebruik genomen kan worden.

Als de keuringssticker aanwezig is en nog geldig gaat de controle verder met de volgende vraag. Er zijn een aantal vragen die niet dagelijkse maar wekelijks ingevuld dienen te worden. Wij hebben er voor gekozen om de eerste werkdag van de week te gebruiken om de wekelijkse vragen in te vullen. Deze vragen kunnen worden ingevuld met n.v.t. op de dagen dat ze niet hoeven te worden ingevuld.

Er zitten twee vragen bij waar een getal ingevuld dient te worden:

Op deze manier kan er bij elektronische aangedreven machines een verband worden gelegd tussen het aantal draai uren en de wijze waarop er wordt geladen. Mede ook om de levensduur van de accu te verlengen met een juiste wijze van laden.

Als er schade is aan de machine (daarmee wordt geen lakschade bedoelt) wordt er de mogelijkheid geboden om een foto te maken met de smart phone of tablet en deze foto kan aan het einde van de controle worden toegevoegd. Op deze manier wordt er direct duidelijk voor de aangewezen persoon wat de schade is. Op deze manier wordt er kostbare tijd bespaard en kan er direct actie worden ondernomen.

Als er een niet standaard antwoord wordt gegeven kan de controle wel worden afgemaakt maar dient er na afloop contact op te worden genomen met de leidinggevende omdat de machine niet veilig is voor gebruik. Tevens gaat er dan ook gelijk een melding naar de daarvoor aangewezen persoon.

Wanneer alle vragen met het juiste antwoord worden ingevuld komt er een eind scherm met een overzicht van de ingevulde vragen met boven aan de tekst:

Truck in orde. Veilig voor gebruik!

Op deze manier weet de bediener zeker dat de machine veilig is om te gebruiken. De controle wordt dan automatisch opgeslagen in de database met de bij behorende datum en tijd. De web based app zal automatisch uitloggen.

Voor een volledig overzicht en een impressie van de web based app kijk op de demo pagina.

Afbeelding Heftruck Afbeelding hoogwerker Afbeelding verreiker